1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber ATS - 1.32 Açık Beta Güncellemesi Yayımlandı!

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve ' Jaqen tarafından 17 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    [​IMG]
    American Truck Simulator'ün 1.32 Açık beta güncellemesinde ETS2'nin bir hafta önce aldığı eklerin çoğunu ve bazı ATS'ye özel bonusları getiriyor.

    ÖNEMLİ: Oyundaki büyük değişikliklerin kapsamı ve ölçeği nedeniyle olabildiğince fazla geri bildirim almak için bu açık betayı geliştirme döngüsünde normalden daha önce toplulukla paylaşıyoruz. Üzerinde çalıştığımız hâlâ bilinen bazı küçük sorunlar var ve keşfedebilmemiz için bize yardımcı olacağınızı umuyoruz. Hatalı bir beta ile riskin ve olası hayal kırıklığının sizin için değersiz olduğunu düşünüyorsanız, testinizden sıkılmanız durumunda 1.31'e geri dönmenin güvenli bir yolu olması için oyuncu profilinizi yedeklediğinizden emin olun. Geniş veri formatı ve mantıksal değişiklikler nedeniyle birçok mod kırılmış olabilir. Erken bir açık beta, mod yazarlarına gerekli değişiklikleri hemen yapmaya başlama şansı vermeyebilir.

    Açık beta'nın farklı unsurlarına odaklanalım.

    Blogu düzenli olarak okuyanlar zaten 1,32'de gelen büyük eklemenin treyler sahipliği olduğunu biliyorlar. Böylece tüm ATS oyuncuları artık kendi treylerlerini satın alabilir, ayarlayabilir ve boyayabilir. ABD'de yasalar ve kurallar Avrupa’dan biraz farklı olduğundan, Treyler ayarlama seçeneklerine Uzun / Geniş araçlar ve Büyük Boy Yük afişlerini kullanma seçeneğini ekledik. Sadece bunları kendiniz için kullanmak istiyorsanız, römorklarınızı kilitlemeyi unutmayın.

    [​IMG]
    ETS2'de olduğu gibi, bazı römorklar atıldı ve yeniden tasarlandı, geri kalanı ise römork sahipliği için ayarlandı. Bu gelişme henüz devam etmekte olduğu için ilk aşamadır ve en az birkaç ay süren sıkı çalışmaya devam edecektir. Ancak, nihai treyler sahibinin gerçek durumunun bizi bekleyen bu yeni oyuncaklarla oynamaya izin vermemize izin vermesi için beklemeyi istemedik :)

    [​IMG]
    Dorse sahibi, oyunun merkezi "masaüstü" ana menüsü aracılığıyla yeni işlevselliklere erişmek için "simge" ekleme ihtiyacını ortaya çıkardı, bu yüzden kullanıcı arayüzü ekranını yeniden düzenledik. Muhtemelen, ekranın sağ tarafında, daha küçük üç tane olan iki tane daha büyük pencere olduğunu fark edeceksiniz. Ayrıca, römork yönetimi için yeni ekranlar eklenmiştir ve yeni özelliklerin üstesinden gelmek için bazı şirket yönetim ekranlarının değiştirilmesi gerekiyordu.

    [​IMG]
    Bir sonraki eklenti haritadaki değişiklikleri getiriyor. ATS harita tasarım ekibi, haritadaki bazı boşlukların doldurulmayı hak ettiğini düşünürken, daha önceki bazı çalışmalarda rötuş yapılmsı gerekiyor. Bu güncellemede, ATS üç yeni yol bulunuyor: ABD-550 - Albuquerque'den Bloomfield'e (Farmington), Yuma'dan Quartsize'ye (Ehrenberg) gelen US-95'e ve I-10 ve US-60'ı birbirine bağlayan US-191'e. Ayrıca I-5 ve I-80'in kesişimi tamamen sıfırdan inşa edildi.

    [​IMG]
    US-191'de, yeni eklenen Clifton kentinin hemen yanında araba kullanırken, Amerika'nın en büyük bakır madeni olan Morenci Madeni'ni keşfedeceksiniz. Yeni bir kargo iskelesi olduğu için mutlaka ziyaret etmek için iyi bir yer!

    [​IMG]
    Diğer değişikliklere gelince, yeni ATS güncellemesi, AI kamyonlarına römork kabloları getiriyor ve bir yeni kısıtlama - uzun treyler (53 feet - kingpin'ten arka dingile kadar 40+ feet) artık Kaliforniya'da yasaklandı. Ayrıca topluluğun daha küçük isteklerinden biri park freni artık varsayılan olarak devre dışı bırakıldı. Bu işlevi sevenlerin oyun seçeneklerinde tekrar açabilirler.

    Optimizasyon oluşturma ile ilgili kod ve verilerde birkaç değişiklik yapıldı ve bazı senaryolarda çok güzel çerçeve iyileştirmeleri getirdiği görülüyor. Ancak deneyim değişebileceğinden, lütfen bunları bizimle paylaşın. Fark edilebilir FPS değişiklikleriyle ilgili görüşlerinizle gerçekten ilgileniyoruz.

    [​IMG]
    Tüm yeni eklemelerin keyfini çıkarın, ancak lütfen unutmayın: Bu yalnızca açık bir beta, sabit bir genel sürüm değil, böylelikle hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu sefer güncellemenin büyüklüğü her zamankinden daha fazla. Tam sürümü hızlı yayınlamamıza yardımcı olmakla ilgileniyorsanız, forumumuzdaki tüm geri bildirimlerinizi ve bu bölümdeki hata raporlarınızı bekliyoruz.

    Açık beta sürümüne katılmak isterseniz, bu sürümü Steam'deki public_beta sekmesinde bulabilirsiniz. Steam → KÜTÜPHANE Amerikan Truck Simulator → Özellikler → Betalar sekmesi → public_beta → 1.32 genel beta tıklayın. →. Şifre gerekli değil.


    DEĞİŞİKLİKLER:

    • Römork sahipliği ( daha fazlasını okuyun)
    • Büyük UI değişiklikleri (Ana menü, Şirket Yönetimi ekranları, Bayilikler, vb.)
    • İş filtreleri yeniden tasarlandı.
    • Bazı eski römorklar atıldı ve yeniden tasarlandı.
    • Yeni yollar eklendi: ABD-550 (NM), ABD-95 (AZ), ABD-191 (AZ), Clifton şehri (AZ)
    • Remade ve yeniden tasarlanan birkaç yer (örneğin I5-I80 değişimi)
    • AI araçlarındaki güç / hava hatları (isteğe bağlı)
    • Rendering hızlandırma
    • Otomatik park freni seçeneği - varsayılan olarak devre dışı.
    • Kaliforniya'da uzun 53ft treyler yasaklandı. (arkadan 40 cm fitilden arka dingil)

    MOD UYARI:
    • Tamamen yeniden tasarlanan römork kargo bilgileri (kargo verileri, römork verileri, ekonomi vb.). Çoğu modda çalışması için zaman gerekebilir.
     
    mito1172, Extreme, UlasCaNN ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  2. UBerk

    UBerk
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    1.097
    785
    200
    Bence ETS'den daha iyi güncelleme.
     
    Oyuncu Adam bunu beğendi.
  3. Cold

    Cold
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    607
    528
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    dorse managere girince yine oyundan atıyo :D
     
  4. Thema

    Thema
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    193
    153
    150
    Scania
    TruckersMP Profili
    indirdim 3lü dorse gelmiş, yolda tren gibi gidiyor araç :D