1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ETS 2] Avusturya Yenilemesi "Ana Konu"

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 26 Kasım 2021 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bir süre önce #BestCommunityEver'imizi küçük bir " Bilin bakalım Neredeyiz " blog gönderisiyle takdim ettik. Bugün, söz konusu gönderide yer alan ekran görüntülerinin (birçoğunuzun fark ettiği gibi) Avusturya'dan olduğunu açıklamaktan mutluluk duyuyoruz! Yenileme ekibimiz bu muhteşem ülkeyi güncellemek için özenle çalışıyor ve bugün size Graz şehrinde ne gibi değişiklikler bekleyebileceğinizi göstereceğiz.

    [​IMG]

    Graz, Avusturya'nın en büyük ikinci şehridir ve bu nedenle bu büyüklüğü düzgün bir şekilde yeniden yaratmak için şehrin ETS2'deki alanı biraz daha büyüyecektir. Orijinal düzen gerçeği andırırken, güncellemede ona daha da yaklaşmaya çalışacağız. Bu, iki batı kavşağı değiştirilerek bir tünel eklenecek ve şehir ekonomisinin genel olarak yeniden şekillendirilmesiyle sağlanacak; garaj yerinin sanayi bölgesinin dışında yeni bir ekonomik prefabrik eklenmesiyle taşınacak.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Genel düzeni değiştirmenin yanı sıra, çok sayıda yeni yer işareti de eklenecek. Bir stadyum, tarihi bir idari bina, tepede bir kale ve çok daha fazlası!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Ancak, 1.43 güncellemesi ile ilgili zamanla daha fazla bilginin ortaya çıkacağını belirtmiş olsak da, bu ne yazık ki bunun bir parçası değil. Avusturya'yı yenileme, deneyimli harita tasarımcılarından oluşan küçük bir ekip tarafından yürütülen büyük,biraz daha uzun vadeli bir projedir ve tamamlanması için biraz zamana ihtiyacı vardır. Ancak, birçoğunuzun yukarıda bahsettiğimiz önceki blog yazımızla gerçekten heyecanlı olduğunu gördükten sonra, sizi bu projeyle ilgili daha fazla haber için çok uzun süre bekletmek istemiyoruz.

    İyileştirilmiş Graz şehrine bakmaktan keyif aldığınızı umarız. Avusturya'nın yenilenmesine çok daha fazla şey geleceğinden, bu yeni güncellemeyle ilgili haberleri asla kaçırmamak için sosyal medyamızı ve blogumuzu takip edebilirsiniz. ​
     
  2. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Avusturya Yenilemesi - Alpler

    Başkent Viyana'dan büyüleyici eski şehir Innsbruck'a kadar Avusturya'yı ziyaret etmek için birçok neden var; ama güzelliğinin gerçekten zirve yaptığı yer Alpler.

    [​IMG]

    Daha önce Noel özel canlı yayınımızda duyurduğumuz ve gösterdiğimiz gibi, Avusturya şu anda yeniden çalışılıyor. Bugün, Alpler ve çevresindeki yol ağında yapılan çalışmaları gösteren bir dizi ekran görüntüsünü sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Alpler gerçekten de görülmesi gereken bir yer, herkesin hayatı boyunca kendi gözüyle görmesi gerektiğine inandığımız zirve; ve nedenini görmek çok kolay! Birkaç ülkeye yayılan Alpler, Avusturya'nın yaklaşık üçte ikisini kaplar ve bu da onu dünyanın dört bir yanından gelen turistler için en iyi yer haline getirir.

    Alplerde araba kullanmak biraz zor olabilir, dar ve virajlı yollarıyla, bırakın kamyon ve treyler bir yana, ortalama yol kullanıcıları için bile zorlu bir iştir! Großglockner-Hochalpenstraße (Grossglockner Yüksek Alp Yolu) gibi bazı yollar genellikle kamyonculara yasak olsa da; Şoförlerimiz için bu ünlü ama zorlu rotaya erişimi elimizden almak istemediğimize karar verdik.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Şaşırtıcı bir şekilde, Alpler'in içinde ve çevresinde de epeyce otoyol var; Bu yeniden çalışmaya dahil ettiğimiz A9, A10 ve A12 gibi. Birçok oyuncunun yan yolları kullanmayı sevdiğini bilsek de, birçoğu için teslimatlar için ekonomik ve zaman dostu yollar olmadığını biliyoruz. Her biri benzersiz olduğundan ve güzel manzaralar ile sizi şaşırtabileceğinden, bölgedeki olası tüm rotaları kontrol etmek için gelecekte zaman bulacağınızı umuyoruz.

    Hatta Özel Taşıma ekibimizden bu alandan bir veya iki rota oluşturmasını isteyebiliriz. Bu dolambaçlı ve zorlu yollardan bu devasa, ağır ve kırılgan yükleri teslim edebileceğinizi düşünüyor musunuz?

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Alpler'de nasıl seyahat etmeye karar verirseniz verin, bir dakikanızı ayırıp, Avusturya Yenilenmesinde yer alan yetenekli ekiplerimiz tarafından ortaya konan çalışmaları takdir ettiğinizden emin olun. Dokulardan varlıklara ve harita tasarımına kadar, ayrıntılara gösterilen özen açıkça görülüyor ve gelecekte Avusturya'yı tekrar ziyaret etmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
     
    Son düzenleme: 12 Mart 2022
  3. Hilalimsin

    Hilalimsin
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    1.316
    2.601
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Güzel olmuş.
     
    Ghost bunu beğendi.
  4. Razor3214

    Razor3214
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    34
    2.458
    3.069
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Yine 1mm keşfedilecek noktalar gelir. Yanından geçtiğim halde keşfedemediğim bir noktayı farkettim dün Fransa'da.
     
    hoca33 2 ve Ghost bunu beğendi.
  5. BatuhanKocak

    BatuhanKocak
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    240
    181
    180
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Scs böyle yollar yapsa oyuncular daha çok zevk alır. Hatta insanlar tmp'yi bile oynamaz hep single oynar diye düşünüyorum.
     
    Ghost bunu beğendi.
  6. mito1172

    mito1172
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    39
    1.450
    821
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bu arada artık etkinlik de yok yıl başı etkinliği neden olmadı ilginç:U
     
  7. TheKingTR

    TheKingTR
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Dlc`li yollardan bile iyi olmuş mübarek
     
    Korhan bunu beğendi.
  8. syntax

    syntax
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    298
    414
    220
    TruckersMP Profili
    Rusya DLC'ye karşı bir umudum yok. Yine alacağız mecburen. Adamlar 8 aydır haritayı geliştiriyor, fotoğraflar paylaşıyor, Avusturya kadar heyecan vermedi. Bir iki Sovyet zamanından kalma binalar ve bir iki yerde gaz borusu dışarıda diye Rusya mı oldu şimdi? Artık hiç heyecan vermiyor. Bazı şeylerin kökten değişmesi lazım. Oyunda rakım denen tabir yok. Oyun motoru buna müsaade etmiyor. Hep düz hep düz gidiyoruz. Hala Prism3D kullanıyorlar ve 20 yılda geliştire geliştire motorun iyice suyunu sıkıp sonuna geldiler. Daha ileri gideceklerini sanmıyorum. Ellerindeki malzeme bu. Rakipte olmayınca adamlar neden oyunun gelişimi için bütçe ayırsın ki? Kolay yoldan DLC'den para kazanmak varken. Bu devirde bu motorla ancak bu saatten sonra harita DLC'leri ile uyutuluruz. Kızıyorum bazı şeylere. Kendime de kızıyorum. Steam'de Çin bayrak paketini bile alan ben Rusya DLC'si çıkar çıkmaz alacağım yapacak bir şey yok.

    Eskiden ben oyuna girdiğimde saatlerce çıkmazdım, sıkılıyorum artık. Uzak mesafeye mal götürüyorum, yarı yolda çıkıyorum oyundan. Bir şeyler eksik bağlanamıyorum oyuna bir türlü. 7 saat uzak mesafeye yük götürdüğümü bilirim. Mola vere vere navigasyon hız sınırına uyarak hareket ederdim yine de sıkılmazdım. Şimdi olmuyor. Oyunda nereye gidersem gideyim dejavu oluyorum. Steam atölye ve dış kaynaklardan bulduğum modlar ile bir nebze oyunu güzelleştirmeye çalışıyorum ama çökmeye yüz tutmuş binanın balkonunu süslüyorum sadece...
     
  9. tathar

    tathar
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    63
    172
    80
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Bir çok kişinin beklediği değişiklikler muhtemelen gelmeyecek. Bir yayında duymuştum oynayanların büyük çoğunluğunun sistemi eskiymiş. Muhtemelen sadık oyuncu kitlesini kaybetmemeye çalışıyorlar. Mevsim geçişleri, kar/buz, ufak çaplı sel, toprak kayması vs. kabin içi ışıklandırma, bozuk yollar gibi ilk aklıma gelenler. Ama muhtemelen gelmeyecek bunlar epey uzun bir süre. Mesela yük çeşitliliğinin de arttırılması gerekiyor hep aynı şeyleri taşıyoruz. Yine aynı şekilde şirket çeşitliliğinin arttırılması gerekiyor. Büyük üretim tesisleri vs. eklenmeli. Şehir sayısı arttırılmalı. Örneğin dünyanın en büyük fabrikası Volkswagen fabrikası ama oyunda Wolfsburg şehri ve öyle bir otomotiv fabrikası yok. Devasa sanayi tesisleri yok gibi gibi...

    Böyle böyle gider bu liste. Yazmaya kalkarsam sabaha kadar yazarım. Rusya DLC çıkınca yine alıcaz aklımızda durucağına kütüphanede dursun diye. Hemen hemen bir çok kişinin beklediği Balkan DLCsinden önce Rusya'nın çıkartılmasını da beklentiyi yükseltmemek olduğunu düşünüyorum. Balkanlar çıksa muhtemelen beklenti epey yükselecek ya da oyuncuların heyecanı azalacaktı. Şimdilik bunu ertelediklerini düşünüyorum. Artık grafikler iyice çağ dışı kalıncaya kadar böyle gidecek muhtemelen. 2-3 sene sonra belki bir çok şey değişir ya da yeni oyun çıkarırlar belki.
     
    Son düzenleme: 2 Şubat 2022
  10. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Avusturya Yenilemesi: Viyana

    Avrupa'nın kalbinde, Avusturya'nın başkenti ve tarihi bir imparatorluk şehri olan Viyana yatıyor.Yaklaşık 2 milyonluk nüfusu ile sayısız millet ve kültürden insana ev sahipliği yapmaktadır.İster turizm, ister iş amaçlı ziyaret olsun, Viyana'da herkes için bir şeyler var!

    [​IMG]

    Euro Truck Simulator 2'deki temel haritamızın eski bölümlerinden biri olarak, sanal muadili için çok ihtiyaç duyulan bir güncelleme veriyoruz.Avusturya onarım ekibimiz tarafından Viyana'da ve çevresindeki yol ağlarında gerçekleştirilen çalışmaları gösteren bir dizi ekran görüntüsünü sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.Bu yeniden çalışmada gelecek değişikliklere bir göz atalım, olur mu?

    [​IMG]
    [​IMG]

    Avusturya'nın en büyük şehri olarak, bu tarihi başkenti ve önemli kamyon yollarını yeniden yaratmak hiç de kolay bir iş değildi.2012'de ETS2'nin piyasaya sürülmesinden bu yana zaman, araçlar, beceriler ve teknoloji önemli ölçüde değişti ve ekiplerimizin daha gerçekçi ve ayrıntılı bir rekreasyon oluşturmasına olanak sağladı.Viyana'nın görebileceğin ve yanından geçebileceğin ayrıntılı bölümlerinden bazıları, harita ekibimiz için zorlu bir ekleme olan Wiental ve Tuna Kanalı'dır.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]

    Sürücüler ayrıca tarihi 1700'lere dayanan Avrupa'nın en güzel Barok komplekslerinden biri olan ünlü Schönbrunn Sarayı'nın yanı sıra Uniqa Kulesi ve Bundesministerium für Klimaschutz, Umwelt, Energie, Mobilität, Innovation und Technologie gibi diğer simge yapılar da bulunmaktadır.

    [​IMG] [​IMG]

    Kamyoncular ayrıca bir petrol rafinerisi, depolar ve bir süpermarket dahil olmak üzere çeşitli endüstrileri içeren A2 Otoyolu yakınında Viyana'nın güneyinde yeni bir endüstri alanı bulacaklar.Hepsini görmeniz ve keşfetmeniz için sabırsızlanıyoruz!

    [​IMG]

    Gelecekte Avusturya'yı tekrar ziyaret etmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz, ancak o zamana kadar, yeniden yapılanma, geliştirme aşamasındaki DLC'ler ve daha fazlası hakkında güncellemeler için sosyal ağlarımızı ve blog gönderilerimizi takip ettiğinizden emin olun.
     
    Son düzenleme: 12 Mart 2022