1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ETS 2] Lyon Düzenlemesi

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 14 Eylül 2021 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Gelecek güncellemelerimizde topluluğumuza hangi değişiklikler ve güncellemeler üzerinde çalıştığımızı göstermekten her zaman heyecan duyuyoruz. Bugün, Euro Truck Simulator 2 dünyasında sürücülerin görmeyi bekledikleri daha belirgin değişikliklerden birine odaklanmak istiyoruz.

    [​IMG]

    Lyon şehri, Paris ve Marsilya'dan sonra Fransa'nın üçüncü büyük şehridir ve ülke genelinde ulaşım ve lojistik için önemli bir merkezdir. Bugün, Lyon'un yeni ve güncel bir görünüm kazandıran büyük bir yeniden kaplama alacağını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Peki tam olarak ne değişti? Hadi daha yakından bakalım!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bu karşılaştırma fotoğraflarından da görebileceğiniz gibi, çok şey değişti! Aslında, şehir düzeninin büyük bir kısmı, onu daha gerçekçi ve gerçeğe uygun hale getirmek için elden geçirildi. Daha önce sürücüler ağır kamyonlar için uygun olmayan kavşakları ve köprüleri kullanıyordu şimdi bu alanları kamyoncuların Lyon ve çevresindeki sanayi bölgelerine girmek ve çıkmak için fiilen kullandıkları yolları içerecek şekilde güncelledik.

    [​IMG]

    Bunu mümkün kılmak için, ikisi sürücülerin yerel endüstrilerden yükleme ve boşaltma yapabileceği alanlara açılan 4 yeni kavşak ekledik. Ayrıca 3 yeni Simgesel Yapı, Viaduc de Perrache, Musée des Confluences ve Groupama Stadyumu'nu ekledik ve Lyon çevresinde halihazırda mevcut olan eski Simgesel Yapılarımıza bir görünüm kazandırdık.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Ağaçlar ve kır çiçekleri gibi eski bitki örtüsü modellerinin çoğu şehre doğal güzellik açısından tamamen yeni bir görünüm kazandıran yenileriyle değiştirildi. Genel olarak yol işaretleri ve yollar da daha doğru, gerçekçi ve ayrıntılı dokularla güncellendi. Büyük değişikliklerin çoğu oldukça bariz olsa da, hepsini tespit etmek için Lyon'u keşfetmeyi size bırakıyoruz.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Gelecekteki güncellemeler için üzerinde çalıştığımız şeyler hakkında sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz! En son haberler ve duyurular için Facebook , Twitter ve Instagram sayfalarımızı takip edin. ​
     
    Cemsnbc, Razor3214, hoca33 2 ve 3 kişi daha bunu beğendi.