1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS] Wyoming - Karşılama Alanı ve Dinlenme İstasyonları

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 3 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Uçsuz bucaksız ve devasa eyaletlerde saatlerce süren sürüşler, ücretlerini alma eğilimindedir ve bir kamyoncunun hayatı sadece pedala basıp ilerlemek değildir. İster küçük bir manzara değişikliği için can atıyor olun, ister yorgun kafanızı dinlendirmek ve bir süreliğine mola zamanı gelmiş olsun, yaklaşan Wyoming DLC'sinde karşılama alanları ve dinlenme durakları tam da buna izin verecektir.

    [​IMG]
    Güneydoğu Wyoming Karşılama Merkezi, ana bina yapısı ve bitişik dinlenme alanından oluşan oldukça estetik açıdan hoş bir komplekstir. Bu özel merkez, turizm sezonunun en yoğun olduğu dönemlerde günde yaklaşık iki bin kişiye hizmet verme eğilimindedir; piknik masaları, pankartlar ve tarihi değeri olan diğer öğelerin hepsinin mevcut olması şaşırtıcı değil. Park alanına girdikten sonra göze çarpan bir tabela ile karşılanacaksınız ve ondan önce bir Kızılderili ile bir Dağ adamı arasında bir dostluk teklifinin buluşmasını betimleyen "Karşılama ve Hediye" heykellerinin yanından geçebileceksiniz. Bu gerçekten eşsiz bir karşılama merkezi gibi geliyor, değil mi?

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Ayrıca Wyoming'de bulunan çeşitli Dinlenme İstasyonlarında "motorunuzu soğutabileceksiniz". Bu alanlar, özellikle normal benzin istasyonlarının koşuşturmacasının bir parçası olmak istemeyenler veya belki de gözleri zaten yarı kapalıyken park etme zorluğundan kaçınmak isteyenler için uygun bir özelliktir, çünkü bu istasyonlar çok daha fazlasını sunar. manevra alanı. Ve ister parlak ve güneşli bir gün, ister akşamın kasvetli ve yağmurlu geç bir saati olsun, doğal çevreye bu kadar yakın olan istasyonlar, bir süre mola vermek için her zaman iyi bir seçimdir.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Dinlenmenin bir kamyon şoförünün hikayesi için yolda araba kullanmak kadar gerekli olduğunu biliyoruz, bu nedenle bu alanların yolculuğunuza devam etmek için gereken konforu sağlayacağını ve yakında çıkacak olan Wyoming DLC'de tam olarak deneyimleyebileceğinizi umuyoruz . Harita genişletmesini Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun ve motorunuzu tekrar çalıştırdığınızda sizi tekrar yolda göreceğiz!

     
    hoca33 2, 38 KAYSERİLİ 38 ve doksanbpm bunu beğendi.