1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber Krone Dorseleri - Cool Liner'ın 25. Yıl Dönümü

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 16 Haziran 2021 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    2018'den bu yana, Euro Truck Simulator 2'de sürücülere yenilik ve kalite açısından pazar lideri olan bir dizi treyler sunmak için Krone ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.Krone, Profi Liner'dan Box Liner treylerlere kadar büyük ve küçük işler için çeşitli treylerler üretir.

    [​IMG]

    Ancak bir treyler, diğerlerinin üzerinde öne çıkıyor! Bu yıl 25. yaşını kutlayan Cool Liner, Krone tarafından ilk kez 1996 yılında "Krone-Wabash" ürün adı altında tanıtılan bir frigorifik yarı römorktur.Bugün Cool Liner, yenilikçi bir aydınlatma konsepti, yeni optimize edilmiş bir kapı contası, yeniden tasarlanmış bir yönlendirme plakası ve daha fazlasını içeren sayısız güncellemeyle bulunabilir.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Bu muhteşem dönüm noktasını kutlamak için, Krone'nin gerçek dünyada kendi ürettiği Cool Liner Treyler için özel bir "KRONE Cool Liner 25. Yıldönümü" boya paketi sunmak için Krone ile birlikte çalıştık! Bu ücretsiz güncelleme ile Euro Truck Simulator 2'de Krone Trailer Pack DLC sahipleri Cool Liner Trailers Celsineo soğutma ünitesini eklemek için yeni bir seçenek bulabilirler.Hepsi bu kadar değil, biz zaten bu yıl ve ayrıca 2022 için Krone Trailers'da arkadaşlarımızla birlikte başka harika içerik eklemeleri planlıyoruz !

    [​IMG]

    25. Yıl Krone Cool Liner dorsesi ile bir teslimat yaparken çekilmiş fotoğraflarınızı #25YearsCoolLiner hashtag'i ile sosyal medya kanallarında paylaşarak bu özel doğum gününü kutlamanızı dört gözle bekliyoruz . Twitter, Instagram ve Facebook'ta bizi (@ScsSoftware) ve Krone Trailer'ı (@KroneTrailer) etiketlemeyi unutmayın.Krone Trailers'ın ürün mağazasından sağlanan bazı harika eşyaları kazanma şansınız olacak!



    Ayrıca, çok özel bir Cool Liner 25. Yıl Yıldönümü canlı yayınına ev sahipliği yapacağımız resmi Twitch & YouTube kanallarımızda bu Cuma TSİ ile 18.00'den itibaren bize katılmanızı çok isteriz! Sadece ünlü Alex ve Nemiro ikilimiz değil, aynı zamanda Krone Trailers'tan özel bir VIP konuğumuz da katılacak! Krone Trailers için ücretsiz DLC anahtarları ve daha fazlası hakkında daha fazla bilgi edinmek için ilginç bir röportaj bekleyebilirsiniz!

    [​IMG]
     
  2. Gaddar Kerim

    Gaddar Kerim
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    115
    97
    95
    Scania
    TruckersMP Profili
    hiç beğenmedim.
     
    Ghost bunu beğendi.
  3. emrecancolkk

    emrecancolkk
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    21
    66
    194
    125
    DAF
    TruckersMP Profili