1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber Renault Trucks T & T High: Evolution + Topluluk Tasarım Yarışması

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 6 Nisan 2021 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Geçen hafta, yeni Renault Trucks modelini Euro Truck Simulator 2'deki birkaç Renault Trucks bayisinin önüne kırmızı bir kapak altına ekleyerek kısa bir sosyal medya kampanyası başlattık. Topluluğumuzdan ekran görüntülerini paylaşmaya çağırdık. Twitter, Instagram ve Facebook'ta #RenaultTrucksEvolutionIsComing hashtag'i altında. Her zaman olduğu gibi siz erkekler ve kızlar hayal kırıklığına uğratmadınız! Bu birkaç günde 2500'den fazla tweet ve 700 Instagram gönderisi vardı . Birkaç şanslı kazanan, Renault Trucks ekibi tarafından ticari mağazalarında gerçekten harika ürünler seçildi ve ödüllendirildi! Tebrikler!

    [​IMG]

    Şimdi hayal gücüyle kırmızı sayfayı çıkarma zamanı! Işıklar açık! Kameralar dönüyor ve paparazziler hızlı parmaklarını kamera kepenklerine koyuyor. Hepimiz Renault Trucks T Evolution ve Renault Trucks T-High Evolution'ı gerçek etkinlikten önce bir video oyunuyla türünün ilk örneği olan bir kamyon endüstrisinde oyuna davet etmeye hazır mıyız? Bunu yapalım! Steam'de ETS2'de artık herkesin kullanımına sunulduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!



    Bizim için çok kayda değer bir kilometre taşıdır ve geçmiş performansımızın #BestCommunityEver'ın öneminin yanı sıra, otomotiv endüstrisinde bizim için çok güçlü bir konum oluşturmaya yardımcı olmasından onur ve gurur duyuyoruz ve bir işbirliği üzerinde çalışabiliyoruz. Bunun gibi. Hayran kitlemizin yeni tasarımı seveceğine ve birçoğunuzun yeni bir veya üç model satın almak için doğrudan oyundaki en yakın Renault Trucks bayisine gideceğine inanıyoruz.

    [​IMG]

    Ancak Renault Trucks'ın bu yeni evriminin eklenmesi, her şeyin bittiği yer değil! Renault Trucks'taki arkadaşlarımızla yaptığımız derin tartışmalardan sonra, otomotiv endüstrisi ile sanal kamyon taşımacılığı topluluğumuz arasındaki bu müthiş işbirliğini ve bağlantıyı tanımak ve anmak için yeni bir fikir geliştirdik.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Evet! Siz Euro Truck Simulator 2 hayranları, yeni Renault Trucks T High Evolution için topluluk tarafından oluşturulan favori tasarımınızı yaratma ve oylama konusunda inanılmaz bir fırsata sahip olacaksınız. Her iki alanda da yaratılacak ve sergilenecek bir tasarım olacak, gerçek dünyada ve oyunumuzda!

    [​IMG]

    Yarın, 7 Nisan'dan başlayarak ve 25 Nisan 2021'in sonuna kadar sürecek, herkes yaratıcı olabilir ve çok özel Renault Trucks Evolution Tasarım Yarışmamıza katılabilir! Hatta bu görüntüleri yazdırabilir, üzerlerine çizim yapabilir ve bunları tarayabilir / uygulamanızın son görüntülerini gönderebilirsiniz!

    Bilmeniz gereken her şey , bu yarışma için özel olarak geliştirilen bu özel açılış sayfasında ! Yönetmelikleri , hüküm ve koşulları çok dikkatli bir şekilde okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    25 Nisan 2021'den sonra, Renault Trucks & SCS Software'de kişilerden oluşan bir jüri ekibi, tüm geçerli başvuruları inceleyecek ve en iyi ve en uygun 5 tasarımı seçecek. Bu tasarımlar daha sonra 30 Nisan - 2 Mayıs 2021 tarihleri arasında Renault Trucks tarafından oluşturulan özel bir web sitesinde nihai kazananı belirlemek için topluluğumuz tarafından oylanacak.

    Şimdi ödüller hakkında birkaç söz edelim. 5 finalistin tamamı, bu kampanyanın özel sponsoru Thrustmaster tarafından sağlanan çok güzel ödüller alacak . Kazananlar muhteşem T150 direksiyonlarını alacaklar!

    [​IMG]

    Ve nihai kazanan, topluluğun son oylamasını kazanacak tek tasarım ne olacak? O kişi için çok özel bir şey hazırladık. Tasarımları aslında Renault Trucks ekibi tarafından üretim kamyonlarından birinde yeniden yaratılacak ve 2021 yazında Lyon, Fransa'daki Renault Trucks genel merkezinde özel bir etkinlikte sergilenecek. Bu tasarımın yaratıcısı, bu özel kutlamaya, gecenin yıldızı olmak, kamyonu görmek, onu test etmek ve SCS Software ve Renault'dan insanlarla iyi vakit geçirmek için masrafları karşılanmış bir VIP davetiyesi alacak.

    Kazanan tasarımdaki gerçek kamyon, bundan sonra, sanal kamyoncular ile otomotiv / kamyon endüstrisi arasındaki bu şaşırtıcı geçişin anıtı olarak, Lyon, Fransa'daki Renault Trucks bayisinde göze çarpacak şekilde sergilenecek! Ayrıca, bu tasarımı oyuna özel bir boyama işi olarak da getireceğiz! !

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Muhtemelen bu yarışmaya katılmak isteyen herkese çok fazla baskı uyguladık, değil mi? Kazanan kelimenin tam anlamıyla ETS2 sanal dünyasının efsanesi olacağından, bu kesinlikle katılmaya değer bir şey!

    Kamyon hakkında sorular sormak veya tasarım yarışması hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Bu konuda çok özel bir yayın yapacağımız için bugün Twitch , YouTube veya Steam'de CEST saatiyle 18: 00'dan itibaren bize katılın . Ve yalnız olmayacağız çünkü bize doğrudan Fransa'dan katılacak çok özel ve VIP bir konuğumuz olacak - Renault Trucks Tasarım Direktörü Bay Paul Daintree! Onu harika hayranlarımızla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz!

    [​IMG]

    * Ne SCS Software ne de Renault Trucks gelecekteki COVID-19 seyahat ve güvenlik kısıtlamalarının böyle bir etkinliğe izin vereceğini garanti edemediğinden, Lyon'daki lansman etkinliğine giderleri ödenmiş bir seyahatin planlanan ödülü değişebilir.

     
  2. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
  3. syntax

    syntax
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    298
    414
    220
    TruckersMP Profili
    Bu tır oyun için çokta önemli değildi. Mercedes ve Volvo'nun gelmesi gerekiyor. Kaldı ki ben Iveco kullanmasam bile çoğu insan S-Way versiyonunu bekliyor. Bu tırı çok kullanmadım ama inanın farkı pek anlayamadım. Kokpit bile aynı görünüyor. Değişen yerleri varsa arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
     
    DaNgEr900 ve ahmet91 bunu beğendi.
  4. Razor3214

    Razor3214
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    34
    2.456
    3.065
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    2-3 yeri değiştirip göndermişler gibi. Güncelleme gelmiş gerçi.
     
    ahmet91 bunu beğendi.
  5. HandCuff

    HandCuff
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    28
    856
    1.328
    220
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Sadece makyajlamışlar zaten fazla bir şey beklemeye gerek yok, yaptıkları çok normal. Her firmanın yaptığı gibi kabinde döşemeler, farlar ve dıştaki bazı parçalar değişmiş. Bunu yıllardır her araba firması yapıyor şimdi tırlarda da görmeye başladık actros ''mp5''gibi. Volvo geçen sene sadece ön farları değiştirdi mesela. Makyaj almadan ömrünü bitirmeyen araç yok artık. 3 senede bir kasa değiştirmiyor firmalar onun yerine Dacia'sından Mercedes'ine 4-5 yıldan sonra makyajlayıp modern görünüm katıyorlar sadece.

    Edit: Yorumdan bağımsız genel olarak farları ve iç döşemeyi çok beğendim. Bir diğeri Cascadia gibi komple Aero kit getirmişler tampona, eteğe ve basamaklara. Tek anlayamadığım farların altına doğru açılı olarak uzanan plastik parçalar oldu. Peugeot'lardaki aslan dişini temsil eden lede benzemiş fakat anlam veremedim.
     
    Son düzenleme: 6 Nisan 2021
    DaNgEr900, Ghost ve gazomaniac bunu beğendi.
  6. TheKingTR

    TheKingTR
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    26
    3.438
    6.353
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Keşke kadranlarda felan biraz değişiklik görseydik ama bunada şükür güzel olmuş :D
     
    UlasCaNN, Ghost, HandCuff ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  7. Cemsnbc

    Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    41
    2.335
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Yarışmaya katılacağım sizce nasıl olmuş? Yorumlarınızı alayım.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Leno'X ve HandCuff bunu beğendi.