1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber Wyoming: Endüstriler

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 19 Şubat 2021 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Wyoming, yüksek karla kaplı sıradağlardan dünyaca ünlü milli parklara, engebeli bir doğal güzelliktir. Teslimatınız sırasında manzarayı hayranlıkla izlerken, yolculuğunuzun nedenini hatırlamak önemlidir! American Truck Simulator için yaklaşan Wyoming DLC'mizde yer alacak olan bazı önemli sektörlere daha yakından bakalım .

    [​IMG]

    Bu konuyu derinlemesine incelemeden önce, Wyoming DLC'sinin hala çok erken bir aşamada olduğunu ve burada gösterilen her şeyin hala büyük olasılıkla yapım aşamasında olduğunu hatırlatmak isteriz. aşağıdaki ekran görüntüleri. Ancak, bazı hazır yapıların yaratılırken nasıl göründüklerini bilmenizi sağlamanın iyi olacağını düşündük. Buradaki bazı çekimlerde göreceğiniz gibi, ekiplerimiz gelecekteki iş fragmanlarının nerede ortaya çıkacağına (yeşil) ve park seçeneklerinin nerede olduğuna karar vermek için üzerlerine yerleştirilmiş özel işaretler kullanır; en zor olanı kırmızı, orta için sarı kolay park seçeneği için zorluk ve mavi.

    [​IMG]

    Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en az nüfuslu ve en az nüfuslu eyaletlerden biri olan Wyoming, çok sayıda açık araziye sahiptir. Bu, onu eyaletin yerel ekonomiye en büyük katkısı olan tarım endüstrisi için mükemmel bir yer yapar.

    Ekinler, meyveler ve sebzeler bu endüstrinin büyük bir yüzdesini oluştururken, sığır eti üretimi Wyoming'in tarım sektörünün en büyük bölümünü oluşturuyor. Büyükbaş hayvanların çoğu genellikle dünya çapında, Amerikan Kamyon Simülatörü için Wyoming'e gelen yeni sektörlerden biri olacak olan Hayvancılık müzayede evlerinden satılıyor ve ihraç ediliyor.

    [​IMG]

    Eyalet genelinde öne çıkan bir başka lojistik türü de demiryoludur. Wyoming demiryolları, demiryolunun 1862'de eyaletin doğu kenarlarına ulaştığında Union Pacific'e kadar uzanır; bugün, bunlar Amerika Birleşik Devletleri içinde önemli bir bağlantı görevi görüyor. Sürücüler, önemli demiryolu parçalarını Demiryolu Tedarik Deposuna teslim ederken ve aynı zamanda günlük gelen yük trenlerinden kargo teslim edip alırken demiryollarına hizmet eden lokomotiflerin bakımına katkıda bulunabilecekler.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Maden çıkarma endüstrisi Wyoming'in en önemli endüstrisidir. Endüstri, devletin önemli bir ekonomik gücü olmaya devam ediyor ve yerel ekonomiye en çok katkıda bulunanlardan biridir. Wyoming DLC'imize dahil edilecek böyle bir örnek, Rock Springs yakınında bulunan Soda Külü Madeni olacaktır. Bu referansımızın bir kopyası olarak oluşturulmuştur.

    [​IMG]

    Kimyasal tesisler ve taş ocakları, sürücülerin çeşitli parçaları ve malzemeleri alıp teslim edebileceği başka yerler olacaktır. Bu yükleme noktaları, sürücüleri aktif madencilik alanlarından güvenli bir şekilde uzak tutmak için her zaman rafineri veya taş ocağının kenarında bulunur.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Taş ocaklarında çalışırken bulacağınız başka bir araç türü damperli kamyonlardır. Sürücüler, damperli kamyon parçalarını ve gövdelerini bir üreticiye ve bir üreticiden kullanımlarını gerektiren endüstrilere taşıma fırsatına sahip olacaklar!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bunlar, American Truck Simulator için yaklaşan Wyoming DLC'mizde keşfedip teslim edebileceğiniz pek çok sektörden sadece birkaçı! Yakın gelecekte sizinle daha fazla geliştirme güncellemesi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz, ancak o zamana kadar Wyoming'i Steam İstek Listenize eklemeyi unutmayın! Genişlememizin geliştirilmesine ve piyasaya sürülmesine gerçekten yardımcı oluyor, teşekkür ederim.

     
    Korhan, hoca33 2, DaNgEr900 ve 2 kişi daha bunu beğendi.