1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Eklenti (MP) ETS 2 - Flatbed B-Double Dorse Modu

Konusu 'Eklentiler (MP:Mods)' forumundadır ve hoca33 2 tarafından 4 Ocak 2021 başlatılmıştır.

  1. hoca33 2

    hoca33 2
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    307
    1.597
    250
    DAF
    TruckersMP Profili
    Mod Adı : Flatbed_B-Double_hoca33.scs
    Mod yapımcısı: hoca33
    Test edilen oyun versiyonu: ETS 2 v1.39.2.1s (SP - MP)


    Modda, normal oyunda olmayan 2 adet flatbed B-Double dorse bulunmaktadır.

    Mod Kurulumu :

    1 - Modu kullanmak isteyen arkadaşlar, indirmiş oldukları Flatbed_B-Double_hoca33.scs isimli dosyayı, (uzantısı scs olabilir, zip olabilir hiç ayıklamadan-dosyayı indirdikleri hali ile) Belgeler => Euro Truck Simulator 2 => mod klasörü içerisine atsınlar.
    2 - Euro Truck Simulator 2 oyununu singleplayer olarak çalıştırıp, ana menude alt tarafta oyundan çıkma butonunun sol yanındaki Profiller yazan butona tıklayıp gelen pencerede Mod Yöneticisine girsinler. (Oyuna girişte, profil seçme ekranında da Mod Yöneticisine girilebilir.)
    3 - Mod yöneticisinde sol tarafta, altlarında mod isimleri yazan küçük kare butonlardan Flatbed_B-Double_hoca33 isimli olana çift tıklayıp modu etkinleştirsinler. Etkinleştirme işleminden sonra alt tarafta Değişiklikleri uygula ismindeki butona tıklayıp (daha başka ekranlar da gelirse yükle - devam et deyip) ana menuye dönsünler.

    -Dorseler; ana menüdeki dorse alımı butonuna tıkladığımızda açılan pencerede çıkan STANDARD TRAILERS sekmesinde, son pencerede bulunur. (5.nokta)

    Özelleştirme:

    -Hiçbir özelleştirme yapmadan satın alınız.

    - Flatbed dorsesi ile flatbed yükü piyasasındaki tüm işler yapılabilir. Rast gelirse WOT işleri de yapılabilmektedir. (Kişisel dorselere tanımlı tüm flatbed dorsesi işleri yapılabilir.)
    - Vinçli açık kasa dorsesi ile kendine has yük piyasasındaki tüm işler yapılabilir. Rast gelirse WOT işleri de yapılabilmektedir. (Kişisel dorselere tanımlı tüm vinçli açık kasa dorsesi işleri yapılabilir.)
    - WOT görevlerinde, diğer çift dorselerde olduğu gibi tüm şirket alanlarında rahatlıkla yük alabilirsiniz/bırakabilirsiniz.

    Multiplayer Oyun için:

    Moddaki dorselerin kısa parçaları, ch_2_bd şasisi üzerinde, flatbed_container_78 ve brick_78 bodyleri ile kombine edilmiştir. Multiplayer oyunda kick yemez ve şu andaki multiplayer oyun kurallarına göre yasak değildir. Daha ileri bir tarihte olabilecek kural değişikliğini sizler takip ediniz.
    Multiplayerda kullanmayı düşündüğünüz dorseyi, singleplayer oyunda satın alıp çekicinize bağladıktan sonra multiplayer oyuna girebilirsiniz. Multiplayer oyuna girerken eksik mod tespit edildi uyarısı gelirse, yükle ve arkasından gelen ekranda devam et deyip geçiniz. (Multiplayer oyun; bu modu pasifleştirdiği için bu ekran gelmektedir.)

    Esenlikler ve keyifli oyunlar dilerim.

    Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Nete kendim yükledim : ~51.81 KB

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Jackphilo

    Jackphilo
    Kayıtlı Kullanıcı

    31
    4
    6
    10
    Hocam eline sağlık güzel olmuş ama dikkatimi birşey çekti yük kodunun sonunda 8 olan kısa yükleri ayrı ayrı olarak tek dorse de birleştirmişsin normalde yüklerin konumları kısa olunca hep ön tarafta kalıyordu onu nasıl konumladırdın arka tarafa havalandırma ünitesi olan resimden bahsediyorum
     
    hoca33 2 bunu beğendi.
  3. hoca33 2

    hoca33 2
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    307
    1.597
    250
    DAF
    TruckersMP Profili
    Teşekkür ederim.

    Tekli dorseler gibi görev yapması için buna uygun bir def kodu kullanılmasına rağmen oyun; dorseleri tek bir fragmanmış gibi algılamıyor. Şirketten yük aldığınızda, dorse bodylerinin kısa ya da uzun olması durumuna göre her bir fragmana yükleri ayrı ayrı kendisi yüklüyor. Benim, bir şekilde etkide bulunma şansım yok, yükleri oyunun kendisi yerleştiriyor uygun şekilde.
    Kısa dorsseye o yükün kısa dorseler için hazırlanmış olan şeklini; uzuna da uzun dorseler için hazırlanmış olanını yüklüyor. Ben masumum hakim bey!