1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Türknet iyimi

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve RuLinG21 tarafından 13 Haziran 2020 başlatılmıştır.

  1. Eğinli

    Eğinli
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    60
    229
    191
    160
    MAN
    TruckersMP Profili
    Halihazırda Turknet kullanıyorum ve memnun değilim,yaklaşık olarak 14 yıldır internet kullanıcısıyım türktelekom,doping,vodafone ve en son turknet genel olarak hiçbirinden memnun değilim,illa birini seçeceksem vodafon seçerim,vodafondan 72 mbit hız alırken ne kopma,nede sorun yaşamadım sadece çağrı merkezlerine kızdığım için aynı hat üzerinden turknet geçiş yaptım,sanırım 3 sene oldu tam hatırlamıyorum ama bu 3 sene içinde 1 (bir ay) olsun düzgün internet alamadım defalarca arıza kaydı açtım çözümleri modem ayarları başka bir şey bilmiyorlar heryere yazdım sadece donanım haber forumda kendi konularında bir görevli yazdı biz bunu biliyoruz sorunu çözmek için çalışıyoruz baabında özel mesaj yolladı lakin 2 senede bir ilerleme olmadı,olmazda yurt dışına çıkma ihtimalim var o zamana kadar dokanmayacağım çıkmayacağım kesinleşirse superonline geçeceğim,ne yazıkki kablo net,burada mevcut değil imkanınız varsa kablo net veya süperonline geçin Turknet Pişmanlıktır.
     
    DaNgEr900 bunu beğendi.
  2. KaanMarngozoglu

    KaanMarngozoglu
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    136
    101
    155
    Volvo
    TruckersMP Profili
    TürkNet kullanıcısı olarak bir süre önce bence iyiydi yani ben memnundum gayet iyi bit firmaydı ancak şu anki süreçte gerçekten bozdu. Kullanmanı tavsiye etmiyorum gerçekten bağlantı sorunlarından hızın düşmesine kadar birçok sorun ile karşılaşıyorum @Emir78 ’in de dediği gibi. Servisleri de memnun edici değil.
     
    Emir78 ve Extreme bunu beğendi.
  3. Expert Murderer

    Expert Murderer
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    108
    44
    70
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Kaç para ödüyorsun ?
     
  4. BLasTeaR

    BLasTeaR
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    34
    170
    446
    235
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ben yaklaşık 4 yıldır TurkNet kullanıcısıyım ve kablolu olarak İndirme 67Mbit, Yükeleme 8.4Mbit alıyorum. Diğer arkadaşların aldığı hız bölgeye ve altyapılarına göre değişlik gösteriyor. Ayrıca Türkiye'deki en düşük Ping'e sahptir.
    Turknet de Trakya bölgesinde olduğundan dolayı ben de Edirne'yim değerlerim biraz daha iyi oluyor. O yüzden durduk yere laf etmek doğru olmaz.
    İsterseniz buradan altyapı sorgulama yapabilirsiniz. Bir duruma açıklık getirmek istiyorum; evlilik için evi taşımak zorunda kaldım ve taşındığım evde de sorgulama yaptığımda bana verdiği hız 35Mbit'ti. Sonra bağlattırdım (6 gün sürmüştü, kargodan dolayı) ve hızıma baktığımda 55MBit'i rahat buluyordu.Sonra zamanla daha da yüksek değerler almaya başladım nasıl olduysa.

    Tahhüt yok, isterseniz bir ay bedava dene, beğenmezseniz de paranız iade ediliyor zaten.
    Hatta "Arkadaşını Getir" kampanyası var, vereceğim kod ile 1 ay sen bedava kullanıyorsun 1 ay da ben. İstersen vereyim faydalanmak isteyen kodumu kullanabilir. :)

    DAVET KODUM: UYA68PG34WIW


    Onların hazırladığı Arkadaş Davet Metni;


     
  5. Expert Murderer

    Expert Murderer
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    108
    44
    70
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    mbps artma sebebi altyapınız eğer 35den fazla ise altyapı iyileştirmesi ile daha yüksek değerlere yükselir genel olarak yoğun bölgelerde yaşanır bu durum 2. olarak 80mbps destekliyor altyapım şuan turkcelldeyim evde vdsl modem yok adsl var ve turknet hem fiyat hem hız sebebiyle 5 ay sonra taahhütüm bitince geçmek istiyorum fakat modem alıp beğenmezsem boşu boşuna 300tl vermek istemiyorum o yönden turknet konusunda birşey yapamıyorum
     
  6. BLasTeaR

    BLasTeaR
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    34
    170
    446
    235
    Scania
    TruckersMP Profili
    Olabilir dediğiniz gibi.
    Vdsl2 modem yoksa o hızı nasıl ölçtünüz? Adsl 16 mbit, ADSL2+ bile max 24Mbit'e kadar destekler.
    Buradaki Taahhüt Sayar'dan hesaplayabilirsiniz, 120₺'ye kadar Türknet cayma bedelini karşılıyor.
    Modem iadesi yapılıyor mu diye baktım da, şu linkte diğer sorulara cevapla birlikte ona cevap vermişler. (kısacası modemin ücreti iade edilmeyip modem siz de kalıyor)
    Ama her halükarda Vdsl2 modemi size lazım olacak, en azından 2. el piyasasında ucuza bulabilirsiniz, veya çevrenizde varsa denemek için alabilirsiniz.
     
  7. Expert Murderer

    Expert Murderer
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    108
    44
    70
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Vdsl2 bana ait modem yok turkcell süperonline kendisi veriyor modemi 120tl karşılmasının benim için önemi yok zaten taahhüt bitince geçicem acele etmeme gerek yok."modem iadesi yapılıyor mu diye baktım da" bu cümlenizi anlamadım 2.el piyasasını tercih etmiyorum çevremde 1 2 aylığına modemi verebilecek birisi yok
     
  8. BLasTeaR

    BLasTeaR
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    34
    170
    446
    235
    Scania
    TruckersMP Profili
    Tamam da 80mbit'î nasıl alıyorsunuz? Vdsl2 modemim yok diyorsunuz. Süperonline'ın kendi modemi ile mi?
    300 ₺ niçin dediniz? Ben Türknet'in vereceği modemi kast ettiniz sandım ondan baktım eğer yeterli hızı alamazsanız Türknet'ten aldığınız modemi geri iade edebilir misiniz diye baktım demiştim.
    1-2 aylığına almanıza gerek yok. Türknet bağlandığında bir Vdsl2 modem ile alacağınız hız testini sorgulamak adına bir kere kullanın yeter. Yeteri kadar hız alırsanız gider Vdsl2 modem alırsınız.
     
  9. Expert Murderer

    Expert Murderer
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    108
    44
    70
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    80mbps altyapımız desteklediği hız ? ve süperonlinenin kendi modemi ile alabilirim fakat paket fiyatı 200 250tl olduğu için istesem bile alamıyorum.24mbps kullanıyorum zaten altyapım ttnete ait ve turknete geçsem ttnet altyapısından vericek altyapı aynı o yüzden türknete geçsem bile hızlarım yüksek pinglerim düşük olur çok yüksek ihtimalle fakat 2 ay sonra internetimde sorun yaşadığımda türknet ilgilenmeyecekse geçmemin bir anlamı yok tam olarak hız ping değerlerinden değil sorun yaşadığımda düzelmemesi