1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber Hungaroring'de Haftasonu

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmr tarafından 18 Haziran 2018 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    FIA ETRC yarışlarında SCS On the Road takımı için Macaristan'da heyecan verici bir haftasonu oldu. Yarışımızın çoğunu görmedik, çünkü her zaman bizim treylerimizin ziyaretçilerini eğlendirmekle meşguldük. Bizim en çok sevdiğimiz şey, kamyon simülasyonunda yeni insanlarla etkileşim kurmanın yanı sıra, bizi görmeye gelen oyunlarımızın sadık hayranlarıyla sohbet etmektir.

    [​IMG]
    Bu sefer, ekibimiz yerel kamyon simülasyon fan topluluğunun yardımıyla tamamlandı. Ekibimize fantastik bir ek olduğu ortaya çıktı. @John_Barth ve @gebbbe oyunun tecrübeli oyuncuların yanı sıra çok güzel adamlar bulunuyor.

    [​IMG]
    ETRC serisinin düzenleyicileri, takımımızın yarışını açan yarış kamyonunda iki sandalye tutmayı başardılar ve eğlenceyi kendilerine aktarmaktan mutlu olduk, böylece çocuklar hayatlarında ilk kez çılgınlık yaşadılar.

    [​IMG]
    Bu arada profesyonel ziyaretçiler de dahil olmak üzere tonlarca ziyaretçimiz simülasyonumuzu deneyimlemeyi başardı ve övgülerini duyduğumuzda kulaklarımıza gerçekten hoş geliyor.

    [​IMG]
    [​IMG]
    Güneşli hafta sonu bitti ve Prag'a dönüş yolundayız. Yarış pilotları ve takımları da Almanya'nın ünlü Nürburgring'e hatta bir sonraki hedefe geri dönüyorlar. Bunun, mevcut Trucks World etkinliğini birkaç gün uzatmak için bir mazeret olduğunu düşündük. Halen başarılı olmak için gereken toplam 12 kişiden 11 veya 10 teslimatı olan 3 bine yakın insan var. Televizyondaki futbol ya da güzel hafta sonu hava durumu olsun, bu oyuncular son işlerini bitirecek zamanı bulmayı başaramamışlardır. Bir şansı hak ettiklerini hissettik, bu yüzden etkinliği 19 Temmuz gece yarısına kadar uzatıyoruz. Bir sonraki günü kazananları açıklayacağız.

    Yerel fan topluluğu üyelerini yoldaki ekibimize dahil etme deneyimine dayanarak, tekrar yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Gelecek etkinlikler hakkında yardım istiyoruz. SCS Software'in çekirdek ekibi bir haftasonu boyunca gösterinin bir parçası olmak isterseniz lütfen bize bildirin. Başarılı adaylar 18+, belirli bir etkinliğin ana dili olan anadilleri, büyük sosyal becerilere sahipler, oyunlarımızın bilgili oyuncuları ve hayran topluluğunun aktif üyeleri olmalılar, ideal olarak açık veya kapalı betalarımızla katılımın geçmişi, ya da belki de modifiye edilmiş topluluktan tanınmış içerik oluşturucular, bu yüzden üzerinde küçük bir arka plan kontrolü yapabiliriz. ontheroad@scssoft.com .

    [​IMG]
     
    UlasCaNN, mito1172, Emir78 ve 1 kişi daha bunu beğendi.