1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber Bir TV Şovu Ziyareti

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve 01Yusuf tarafından 20 Ekim 2017 başlatılmıştır.

  1. 01Yusuf

    01Yusuf
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    1.935
    1.232
    250
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Birkaç gün önce, Czech TV show DVA3 adlı bir ekip tarafından ziyaret edildi; üzerinde çalıştıklarımıza gerçekten dikkat etmemizi istediler.

    Onlara, bir yıla aşkın süredir devam eden bir iç proje hakkında bazı görüntüler göstermeye karar verdik. Neyse ki, kısa sürede bu işi yayınlayacağız gibi gözüküyor. (henüz yayın tarihi açıklaması yok, yalnızca " bittiğinde" yayınlayacağımızı biliyorsunuz). Her neyse, şimdi proje çok umutlu görünüyor, ve geçtiğimiz hafta Warsaw Oyun Haftası'ndaki meraklı ziyaretçilerden bazılarının onaylayabileceği gibi taraftarlarımıza göstereceğimiz için mutluluk duyuyoruz.

    DVA3 ve TV şovunu tamamlayan bir YouTube kanalı var; bu nedenle, ziyaretlerinden yeni SCS Yazılım bürosuna ait videoyu sizin ile paylaşabiliriz. Çek dili var, ama İngilizce alt yazı eklemek için oldukça ilerledik.

    Euro Truck Simulator 2 için yaklaşmakta olan "Özel Taşımacılık" DLC'imiz için de devam eden bir incelememiz var. Bu konuda daha fazla bilgi yakında çıkacağı için bizi takip etmeye devam edin.


    Ve DVA3 ekibi için bir sizlere bir mesaj - ziyaretiniz ve sizlerle birlikte geçirdiğimiz zaman için teşekkür ederiz, şovunuz da bol şanslar ve yakında tekrar görüşmek dileğiyle !


    [​IMG]