1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü MP 'de kar modunu görmeme

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve sametcakr5734 tarafından 13 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. sametcakr5734

    sametcakr5734
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    28
    469
    105
    365
    Scania
    TruckersMP Profili
    bu sorunu 2. kez yaşıyorum artık bıktım yani kar modu kalkana kadar oynamıcam multide single giiryorum winter mod görünüyo etrafta kar fln var multiplayer girince ya unreiable connection isimli bi hata var onu veriyo ya da kar modu gözükmüyo
     

  2. Extreme

    Extreme
    Yönetim Ekibi Bölüm Moderatörü
    Plaka

    774
    1.160
    405
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Kar modunu "Belgeler/ETS2MP/mod" yoluna attığınıza emin misiniz?
     
  3. sametcakr5734

    sametcakr5734
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    28
    469
    105
    365
    Scania
    TruckersMP Profili
    Evet hatta öyle bir klasör yoktu kendim oluşturup modu içine attım
     
  4. Extreme

    Extreme
    Yönetim Ekibi Bölüm Moderatörü
    Plaka

    774
    1.160
    405
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Kar modundan olduğundan eminmisin? MP girdiğinde oyunun verdiği hatayı ve "Belgeler/ETS2MP/mod" yolundaki mod klasörünün içinide ss alıp at bakalım belki bir yanlışlıklık vardır :)
     
  5. sametcakr5734

    sametcakr5734
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    28
    469
    105
    365
    Scania
    TruckersMP Profili
    ben 3 moddan 2 sini silmişim sadece frosty var daha güzel duruyo diye sorun o olabilir mi
     
  6. BASHKOOV

    BASHKOOV
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    26
    564
    685
    405
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Ben de sadece "frosty_7_0"i kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Dosya boyutu en yüksek olanı kullanmalısın.

    "frosty_heavy_winter_7_0"ı kullanmadan bir dene.
     
  7. sametcakr5734

    sametcakr5734
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    28
    469
    105
    365
    Scania
    TruckersMP Profili
    zaten öyle 70 mb 1 mb bide 900 küsür mb lik dosyalar var en büyüğünü silmedim diğerlerini sildim
     
  8. BASHKOOV

    BASHKOOV
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    26
    564
    685
    405
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Dosya konumu olarak da "Belgeler/ETS2MP/mod" kullandıysan herhangi bir sorun olmaması gerekiyor. Unreiable Connection hatası da rastgele çıkıyor 1.33 sürümünden sonra olmaya başladı. Quicksave geri yükleyince veya F7 yapınca olabiliyor.
     
  9. Razor3214

    Razor3214
    Bağışçı Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    29
    966
    507
    405
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bende hepsi yüklü ve çalışıyor. Neden kişiden kişiye değişiyor anlamadım.

    O unreliable connection mod kaynaklı değildi sanki.
     
  10. DeliKamYonCu

    DeliKamYonCu
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    18
    6
    2
    70
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bendede aynısı oluyor online da giremiyordum sildim artık giriyor
     
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.