1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber 2020: İleriye Bakış

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 14 Ocak 2020 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    [​IMG]

    SCS Software için yeni ve heyecan verici bir yılın başlangıcı. 2019'u Noel yayınımız sırasında her iki kamyon başlığımız için bir sonraki harita genişletmemizle ilgili sürpriz duyurumuzla bir patlama ile bitirmeye karar verdik. Ayrıca, bir sonraki güncellemelerde neleri bekleyebileceğinizle ilgili bilgileri de paylaştık; buradaki bazı ana noktaları kısaca özetleyeceğiz;

    [​IMG]

    Dağlık arazileri, nehirleri ve dünyaca ünlü patatesleriyle tanınan Idaho , Amerikan Truck Simulator için piyasaya sürülecek bir sonraki ABD eyaleti olacak . Özel görüntülerle Steam mağazası sayfasına göz atmayı unutmayın.



    [​IMG]

    İber Yarımadası'ndaki daha sıcak iklimlere güneye gitme zamanı! Euro Truck Simulator 2 için gelecek olan bir sonraki harita genişletmesi sahil şeridi yolları, büyük şehirler ve güzel kırsal alanlara sahip olacak. Steam İstek Listenize eklemeyi unutmayın, bu gerçekten bize yardımcı olur.



    Bu iki harita paketi önceki DLC'lerden daha erken ilan edilmiş olsa da, bu daha erken bir zamanda yayınlanacaklarını göstermez. Bunun nedeni, yılın ilk yarısındaki ana odak noktamızın kamyon simulasyonumuz teknik tarafı ile çalışmak için harcanmasıdır. Bir sonraki planlı 1.37 güncellememizde, yeni bir ses motoru olan FMOD'u tanıtırken duyma şeklinizi değiştireceğiz . Bu, daha gerçekçi çevre seslerinin (doğa, şehir trafiği ve trenler gibi) dahil edilmesinin yanı sıra kamyonunuzun farklı yollarda nasıl ses çıkardığına dair bir iyileştirme sağlayacaktır.

    Daha sonra, 1.38 güncellemesi kamyon unvanlarımıza yeni grafiksel güncellemeler getirecektir. Oyunumuzun güzelliğinin bu yıl gerçekten parlayabileceğinden emin olmak için aydınlatma, varlık ve daha fazlasının yeniden çalışması üzerinde çalışılıyor. Tüm bu yeni değişiklikler DirectX 11'in tanıtımı sayesinde. Tüm toplulukların geleceğe dair en sıcak sorularının daha ayrıntılı bir özetini bulabilirsiniz!



    Ancak, bunlar bizim boru hattımızdaki tek proje değil! Ekiplerimiz şu anda gelecekte piyasaya sürmek istediğimiz birkaç yeni kamyonun yanı sıra mevcut olanlar için paketleri ayarlamaya çalışıyor. World of Trucks etkinlikleri de bu yılki planlama aşamalarında, masadaki birçok heyecan verici fikirle, topluluğu daha heyecan verici senaryolar ve ödüller için bir araya getirmeyi umuyoruz.

    Tüm bu heyecan verici içeriğin bu yıl ulaşmasıyla birlikte, ekiplerimiz yeni araçlar ve teknoloji ile çalışırken, bu projelerin beklenenden daha uzun sürebileceğini unutmayın. Gelecekte bu heyecan verici güncellemeler hakkında daha fazla haber için blogumuzu ve sosyal medya kanallarımızı takip ettiğinizden emin olun. Tüm desteğiniz için teşekkür ederiz ve size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz​