1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Yeni Adminler Böyle mi?

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve nash99 tarafından 18 Mayıs 2019 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. biraktim

    biraktim
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    1.190
    1.338
    230
    İlk videodaki adam tehlikeli sürüşten ban yemeliydi. İkinci videoda ise sen de suçlusun, adam senin önüne kırıyor, sen de onun önüne kırıyorsun. Yani haklıyken haksız duruma düşüyorsun, o adamın önüne kırmasaydın ban yerdi diye düşünüyorum.
     
  2. Elijah

    Elijah
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    26
    126
    39
    55
    TruckersMP Profili
    Oyunu 2015 yılından beri aktif olarak oynuyorum. 2.videoda yapılan sıkıştırma hiç bir şekilde affedilemez. Fakat yeni adminler ..... anladınız siz orayı. Size tavsiyem bu devirden sonra hata yapanı affetmeyeceksiniz. Örneğin 2.videoda siz normal bir şekilde gidiyorsunuz adam üzerinize kırıyor gaza abanacaksınız adam size vuracak. Vurmasın diye sağa falan kaçmayacaksınız. Vurduktan sonra ramming adı altında raporlayın.

    Profilime bakarsanız adminlerden çok yakındığımı zaten görürsünüz.

    https://www.youtube.com/watch?v=axy_q4Q85cQ Örneğin bu videoda çarptığım kişi bile kendinin ban yiyeceğini biliyor direk alt+f4 çekti ama admin beni suçlu buldu.

    https://www.youtube.com/watch?v=hlF4ZcaQ14c Bu videoda yine ben suçlu bulundum. Şerit ihlali yapmasam karşımda ki adam heyecan yapmazmış. D-C bölgesinde sollamak yasak kuralı var güya herif bide virajda girdi sollamaya çarptı direk alt+f4 çekti ban evading kuralınıda ihlal etti. Ama şerit ihlalinden ben hatalıymışım.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZpE0nhhkbM0&feature=youtu.be Bu videoda oyundaki en hızlı tırı kullanıyorum benim hızlanmama bakın adam benden iki kat daha hızlı kalkıyor speedhack olduğu bariz belli diyorum. Yetersiz kanıt lag yüzünden anında hızlanmış olabilir diyorlar. Bu adam speedhack yüzünden başka bir kanıtla ban yedi bu arada.

    Kesin net önerim size 150 ile basın hatasız bir şekilde. Örneğin adam önünüze atladı biraz sola kırsanız kurtarırsınız kırmayın bırak adam hata dolayı ile kaza yaptırsın rammingten reportlayın. Bu adminler başka türlü anlamıyor çünkü. Çocuk çoluğu admin yapıyorlar. Herifin steam hesabı 1 senedir açık 6000 saat ETS2 oynaması var. Oyunu açık bırakıp gittiği o kadar barizki 6000 saat 250 gün yapar. Bu adam 1 senede 250 gün oyun mu oynadı şimdi uyumamış oynamış herif helal olsun. Bu adam oyun süresinden dolayı admin. Ama daha benzinliğe hangi taraftan girildiğini bilmiyor.
     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 19 Mayıs 2019
    nash99 bunu beğendi.
  3. nash99

    nash99
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    171
    562
    220
    Volvo
    Yorumun üzerine videomu tekrar izledim evet sinyal kullanmamışım. Ben öndeki oyuncu değilim videoyu çeken oyuncuyum.

    Şeritimi "kasıtlı" bir şekilde almaya çalışıyor, niye yol vereyim? Verilecek bir durum yok ki önü boş. Fazla kasmadan aradan sıyrılıp şeridimi geri alıyorum. Yoluma devam ediyorum.
    Bundan sonra dediğinizin uygulamaya çalışacağım. Kasıtlı kırıyorsa bile hiç kaçmaya çalışmıyacağım.
     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 20 Mayıs 2019
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.