1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Haklı derecede ban mı?

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve Elijah tarafından 4 Mayıs 2019 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Elijah

    Elijah
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    26
    126
    39
    55
    TruckersMP Profili
    https://www.youtube.com/watch?v=TAaEFIUfsfY&t=3s

    https://www.youtube.com/watch?v=KL3AGORxFtk&feature=youtu.be Rapor videosu eklendi.

    Öncelikle bu video benim açımdan alınmıştır çok isteyen olursa rapor yediğim bakış açısını atarım. Öncelikle bu videoda benim sol şeritten sağa girdiğim görünüyor. Buna itiraz yok. Olmaması gereken yerde sollamaya girdik. Buna itirazım yok yasak olan yerde sollamaya girdik ceza almalıyım bundan.

    Öncelikle sağ şeritteki adam direkt olarak hızlıca kalkıyor ve aniden frene basıyor basma sebebini hepimiz tahmin edebiliyoruzdur. Araya girmesin adam direk banlatalım. Neyse frene basıyorum duruyorum. Arkadaki adam gelip bana çarpıyor yine ses çıkarmıyoruz direk frene basıyorum. Bu sefer aynı adam önüme kırıp yolu beni blockluyor ve bu iki kişi beni raporluyor ban yiyorum. Haklı ban tamamen haksızım buna itiraz etmiyorum.

    Fakat raporda yazanlar Blocking + Ramming ve ilk banım olmasına rağmen 1 haftalık ban yiyorum. İşin özü benim hatalı sollama yapmam fakat blocking ve rammingten ban yemem. Bunun üzerine yukarıdaki video ile banımın overtaking e çevrilmesi ve biraz gün olarak biraz azaltılması yönünde. Rapor itirazından tamamıyla red yedim.

    Şimdi sizlere soruyorum. Ben burada kimseye çarpmadan geçmeye çalışıyorum öndeki ve arkadaki geçmeme izin vermiyor. Üstüne üstlük arkadaki adam bana çarpıyor ve blockluyor ( Videoyu dikkatli izlerseniz sağdan rahatça geçebilecek yeri var blockladıktan sonra geçip gidiyor zaten adam takılmıyor orda). Sizin düşünceniz nedir?

    Not: Truckermp kurallarında bir kişiyi hata yapmaya zorlamak aynı şekilde ban sebebidir diye bir madde var. Admine bu maddeyi hatırlatarak kişinin beni kasten daha çok hata yapmaya zorladığına dair video attım. Yine aynı admin red etti.

    Daha garip bir şey söyleyeyim size. Videonun yükleme tarihi ile aynı gün ban yedim ben. Yani adam videoyu yükledi 5 dakika sonra ban yedim. Benim rapor için attıklarım 1 hafta sonra ban yiyor. Buradan anlaşıldığı gibi bir admin-oyuncu arkadaşlığıda gayet rahat görünüyor.
     
    Son düzenleme: 4 Mayıs 2019
  2. Hapton

    Hapton
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    390
    812
    230
    Rapor videosunu atabilir misin? İki bakış açısından bakıp yorumlamak daha mantıklı olacaktır.
     
  3. Elijah

    Elijah
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    26
    126
    39
    55
    TruckersMP Profili
  4. Hapton

    Hapton
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    390
    812
    230
    Videoyu izledim. Hatalı sollama yapmışsın zaten bunu kabul ediyorsun. Yol hakkı diğer oyuncuda. Adam yoluna hızlı bir şekilde devam etmek için senin geçmene izin vermemiş zaten vermesine gerek yok. Ban sebebi doğru. Bloklama, çarpma ve hatalı sollama var. Benim anlamadığım ilk ban cezamı alıyorum diye belirtmişsin.

    Geçmiş konulara baktığımda http://forum.wotmp.com/konu/hile-diye-ban-yedim.32333/ bu konuda ban cezası aldığını belirtmişsin. Nasıl ilk ban cezanı alıyorsun.
    • İlk üç yasaklama(ban) cezası Oyun Moderatörü inisiyatifindedir.
    Admin inisiyatifinde olduğu için 1 hafta ceza da alabilirsin. 2 gün ceza da alabilirsin. Son mesajına baktığımda admin-oyuncu arkadaşlığı var. Bunu bilmeyen kalmadı. Geçmiş olsun.
     
  5. Elijah

    Elijah
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    26
    126
    39
    55
    TruckersMP Profili
    O hesabın banı açıldı. Fakat 5 banlı olduğu için tek bir ban yersem 3 ay yada sınırsız oluyordu galiba. Bu yüzden o hesabı kalıcı olarak sildim. Kendime yeni hesap aldım.
     
  6. ssv4x

    ssv4x
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    932
    590
    185
    Mercedes
    man sürücüsü suçlu
     
  7. Challenger (06)

    Challenger (06)
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    24
    710
    420
    170
    Volvo
    sonuç itibariyle bence admin haklı neden derseniz tren yolu gibi kalabalık bir yerde hatalı sollama yapmak diye bir durum söz konusu edilmemeli.
     
    38 KAYSERİLİ 38 bunu beğendi.
  8. Hapton

    Hapton
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    390
    812
    230
    Evet sınırsız oluyor fakat siz o hesabı ban cezası devam ettiği halde silme işlemini yaptı iseniz Ban Evading kuralından sınırsız ban cezası alacaksınız.
     
  9. Elijah

    Elijah
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    26
    126
    39
    55
    TruckersMP Profili
    Hesabın ban cezası devam etmiyor. Hesap açıldı. Hesabın cezası devam etse zaten ben bu yorumu burada rahat bir şekilde yazmam. Hesap açıldı fakat bir ban daha yersem sınırsız olacak korkusundan sildim hesabı. Bu arada bildiğim kadarıyla bu sınırsız ban yiyenlerin yeni hesap alıp ban yemeden oynaması için hesap silme işlemi getirildi diye biliyorum. Bu şekilde multihesap durumu olmadan sınırsız ban yiyen kişilerde yeniden oyunu alıp oynayabiliyor.
     
  10. Hapton

    Hapton
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    390
    812
    230
    Hesap silme işlemi perma ban cezası alanlar hesabını silsin, sonra başka hesap ile devam etsin diye yapılmadı. GDPR yasası gereği yapıldı.
     
    Elijah bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.