1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel KacaKTV'nin Adminlik Görevine Son Verilsin (change.org)

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve KacaKTV tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. KacaKTV

    KacaKTV
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    31
    838
    1.443
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Merhaba arkadaşlar.
    Geçtiğimiz günlerde Adminlik görevime son verilmesi için "Oğuz Kaya" tarafından change.org üzerinden bir kampanya başlatıldı.

    Bekledim 1-2 gün kampanya linki forumlarda paylaşılır diye ama paylaşılmadı. Madem bir kampanya başlatıyorsun arkadaşına özelden link atarak olmaz bu işler. Neyden korkuyorsun da buraya, ets2mp.tr sitesine veya başka bir yere konu açamıyorsun. Madem sen yapmıyorsun o zaman ben yaparım.

    Buyrun arkadaşlar link burda isteyen istediğini yapabilir yeterki çekinmeyin, korkmayın.
    www.change.org/p/euro-truck-simulator-2-multiplayer-ets2-mp-adminlerinden-kacaktv-nin-görevine-son-verilsin
     
    TiesTo bunu beğendi.
  2. Quadro

    Quadro
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    238
    434
    195
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Selamlar @KacaK,

    Öncelikle konuyla bu denli ilgilendiğin için teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak biraz "içerleyerek" müdahil olmuşsun konuya. Sözlerine teker teker cevap vereyim. Öncelikle Oğuz Kaya benim, bunun farkındasın ya da değilsindir bilmiyorum. Bu konuyu bunu bilerek mi açtın, yoksa bilmeden mi açtın merak ediyorum açıkçası. Neyse çokta önemli değil.

    İlk olarak "1-2 gün forumda paylaşılmasını bekliyorum" demişsin. Kampanyayı başlatalı bugün daha ikinci gün. Mantık olarak bu birazcık ters gibi. Yani zaten iki gün olan bir şeyi, bir iki gündür beklemen çok sabır gösterdiğin anlamına gelmiyor.

    İkinci olarak "arkadaşlarına özel mesaj atarak olmaz bu işler" demişsin. Eğer ortaya böyle bir iddia atıyorsan kanıtlarında olmalıdır. Çünkü insanları bazı şeylerle itham etmek açıkçası hoş bir şey değil. Senden ricam TeamSpeak'te dahil olmak üzere, aklına gelebilecek tüm sosyal platformlar da -istersen buna Steam bile dahil edilebilir- benim birisine konuyla alakalı "Özel Mesaj" attığımı kanıtlaman. Eğer kanıtlayamazsan zaten bu senin konuştuklarının arkasının ne kadar dolu ya da boş olduğunu kanıtlayacaktır. Ben sana söyleyeyim; konuyla alakalı kimseyle özel mesaj yoluyla görüşmedim.

    Üçüncü olarak "Neden korkuyorsun da buraya ya da genel foruma konu açmıyorsun?" demişsin. Öncelikle benim neyden ya da nelerden korkacağım seni hiç ilgilendirmez. Hepimiz aklı başında insanlarız. Korkum olsaydı zaten Change.org'da kampanya başlatırken kendi adımı ve fotoğrafımı kullanmazdım. Ki bu konuda korkulacak bir şey yok. Sen bu konuyu açarken farkında değilsin, en çokta bu üzdü beni. Farkında olmadığın nokta şu; Sen kanalın için video çekerken ya da CS:GO oynarken, biz her gece konvoy düzenliyoruz, konvoy konularıyla, insanlarla uğraşıyoruz. Kusura bakma ama biz troller yüzünden 40 dakikadan fazla 50-60 kişi yolda beklerken sen oyun oynadığında bunu hazmedemiyoruz. Empati diye savunan arkadaşların var; onlardan ricam empati kursunlar. Empati yapmayı bilmeyen adamların bana empatiden bahsetmesi sadece komik. Ve senin bir Türk Admin'i olarak yine konvoya gelmediğin 24.06.2015 tarihli günde, ben konvoy molasında TeamSpeak üzerinden herkese bu linki verdim. Katılmak isteyen arkadaşlar olduğu için. Bunun sebebini de aşağıda anlatayım sana;

    Ben bazı konuları duyurmak, arttırmak ya da benzeri şeyler yapmak isteseydim; gidip dört bin kişiye yaklaşmış olan Facebook sayfamdan yayınlar ya da kendi profilimden vesaire bunu paylaşırdım. Neden paylaşmadım? Çünkü istiyorum ki gırgır olsun ya da kişisel olarak bana destek olsun diye değil, tamamen bu oyunu oynayan Türk oyuncular, senin bizlerle ilgilenmediğini başka hobiler üzerinde yoğunlaştığını anlasınlar ve bu şekilde kampanyaya destek olsunlar.

    Ayrıca sana bir kez daha, böyle bir kampanya başlatmakta ne kadar haklı olduğumu gösterdiğin için teşekkürlerimi sunarım, iyi çalışmalar.
    Oğuz "Quadro" Kaya
     
    Son düzenleme: 25 Haziran 2015
  3. EmreBozkurt

    EmreBozkurt
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    35
    680
    1.028
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Yazılanları okudum.Peki sen kendini nasıl değerlendiriyorsun bu eleştirilere yorumun nedir?
    @KacaK
     
  4. Maxstar

    Maxstar
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    309
    49
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Admin oldu diye tüm gününü aynı oyunda geçirmesini beklemek mantıksız. Eğer kendisine zorunlu tutulan görevleri yapmıyorsa zaten mp yönetimi tarafından görevine son verilir.
     
  5. Dede Bur@k

    Dede Bur@k
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    139
    238
    160
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    özelden mesaj gelmiş veya gelmemiş, millete soylenmıs soylenmemıs, sonucta konvoylarında olmayan bırı boyle bır yola neden basvurur hayretle ızlıyorum.

    sonucta turk konvoyunda olmayan, desteklemeyen bırının admınlık gorevı ne alaka....
     
  6. Quadro

    Quadro
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    238
    434
    195
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    @Maxstar olayı senin gibi algılayan herkese şu cevabı vermek istiyorum;
    Herhangi bir maaş alınmayan, maddi kazancı olmayan işler gönüllü işlerdir. Bu gönüllü işlerde çalışan, emek veren arkadaşlardan zaten bütün günlerini ayırması beklenmez. Bu zamana kadar, haddinden fazla gönüllü platform yönetmiş birisi olarak sana şunu söyleyebilirim ki; eğer bir insanın gönlü yoksa ya da belirli zamanlarda ki bu zamanlar özellikle 55 kişilik bir konvoyu iki kişinin trollediği için, konvoyu 40 dakikadan fazla beklettiği zamanlarsa bir Türk adminden o zamanlar da oyun oynaması yerine bizlerle ilgilenmesini beklemek en doğal hakkımız. Ben hiçbir mesajımda @KacaK bütün gün Türk oyuncularla ilgilensin demedim ? Dediğimi hatırlamıyorum, hiçbir zaman da demeyeceğim. Konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen. Kimsenin böyle birşeyi savunduğu yok, savunmayacakta. Teşekkürler.
     
    Mikail T., Cosworth, Ekincan ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  7. Dede Bur@k

    Dede Bur@k
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    139
    238
    160
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    sevgili maxstar admınlık denılen sey gonulluluk esastır.

    eskı deneyımlerımden baz alarak konusuyorum admınlık bulundugu ortamda arkadaslarına sahıp cıkarak ortada gorunmesı organıze ısını yapması ve sonra ıstıyorsa baska oyunlara gecmesıdır kı bu bana yanlıs gelıyor, bu gorev kıme verıldıyse layıkı ıle yapılmıyorsa bırakılmasıdır bence.

    adam gibi 50 kısılık konvoyda sagdan soldan gelenlere tavız vermeden cezasını vermelıdır. veremıyorsada gorevı baskasına devredecektır.
     
  8. Münzevi

    Münzevi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    33
    63
    27
    35
    [​IMG]

    Biz bunun gibi manzaraları her konvoyda yaşamak zorundamıyız. Diyeceksin ki resim al foruma raporla. Maalesef bitmiyor bu kişiler. Birkaç gün ban yiyip tekrar geliyor. Tüm adminlerden ban yemek gibi amacı olanlar bile var.
    Dün 50-60 kişilik 21:30 da başlayan konvoy sırf bu kişiler yüzünden saat 02:00'da bitti. Adminin sürekli oyunda olmasına gerek yok, zaten böyle birşey beklenemez. Ancak biraz daha ilgili, büyük konvoylara yardımcı olabilir. Benim görüşüm böyle, iyi günler.
     
  9. KacaKTV

    KacaKTV
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    31
    838
    1.443
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Ben kimseyi savunacak değilim ayrıca cs.go oynayıp oynamamam kimseyi ilgilendirmez. Ben 7/24 oyunda olacam diye bir kaide yok. Ayrica yapılan konvoyları takip etme diye bir görevimde yok ama elimden geldiğince hepsiyle offline olarak ilgileniyorum.

    Ayrıca ben kimsenin adını soyadını ezberlemiyorum haliyle senide bilmiyorum nick kullansaydınız bilirdim kimin olduğunu.

    Şimdi kampanyada yazdıklarınıza tek tek cevap vericem ama bu kampanyayı başlatmış olmanız ne desemde anlaşamıyacağımız anlamına geliyor ama ben yinede buz dağının görünmeyen kısmını özet geçicem.

    • Türkiye'deki oyuncularla ilgilenmemesi, ( nerden biliyorsunuz ilgilenmedigimi, sırf oyunda chati pek kullanmıyorum diye mi böyle?)
    • Türkiye'deki oyunculara bu zamana kadar pek çok haksız yasaklama yapması, (Haksız yere yasaklama yapmadım şu zamana kadar bu saatten sonrada yapmam eğer böyle birsey olsaydı çoktan klandan atılmıstim. Ama canli yayin actigimda bile bazen yanlislikla kick/ban attigim oluyor özür diliyorum zatrn ve kaldiriyorum insanlik hali, ha birini banlamışımdir ama kendini haklı görür o zaman onu gelip bana söylecek, ben kanitsiz ban atmam)
    • Türkiye'deki oyuncuların düzenlediği konvoylarda, müsait olmasına rağmen ilgilenmeyip değişik oyunlarda vakit geçirmesi, ( soyledigim gibi konvoylara katilmiyorum, adminim diye sadece is yapacak halim yok bende oyunumu oynuyorum emin ol konvoylari takip etmeye calisiyorum daha gecen gun sizin konvoymu bilmiyorum sağ seride dizilmisler soldada duran var arkada adamlar bekliyor sizi böyle bir olay yasaniyor garip daha neler var neler)
    • Türkiye'deki oyunculara, YouTube kanalına verdiği değeri vermemesi, (ikiside cok farkli seyler, kanala attigim videolar onceden cekilmis videolardir farkinda degilsiniz oyuna girince video cektigimi sanıyorsunuz sanirim)
    • Türkiye'deki oyuncuların sorunlarıyla ve istekleriyle ilgilenmemesi. ( Buna sadece gülüyorum )
    Kişilik olarak KacakTV ile hiçbir problemimiz bulunmamakta. Kendisi iyi bir insan olabilir, yönetici vasfına da sahip olabilir ancak Türkiye'deki oyunculara yardımcı olabilecek kadar vakite ve isteğe sahip olmadığını düşünmekteyiz. ( Eyvallah )

    Ets2mp de forum bulunuyor, sikayet konusu var 400tane yorum var sirf turkler icin acildi o koni ve hicbir diger dillerde öyle bir konu yok cunku cogu turk nasil şikayet yapacagini bilmiyor. Konvoyda olanlari oraya atabilirsin bunu biliyor olman gerek. Simdi diyeceksin ki adam konvoyun icine ediyor konvoy bittikten sonra raporlasak ne olur 1 2 gün ban yiyecek gene aynisini yapacak. Haklisin ama benim her konvoya yetisme olanagim yok . Ama o adam 10 kere ban yesin bak ne oluyor sonra.

    Ets2mpde dakikada 100den fazla rapor geliyor hangi birine yetisicez?

    Dakikada abi bakarmisin, beni blokladilar, yardim et diye 20 mesaj geliyor.

    Steamden ekleyenler, yazanlar, forumdan pm atanlar, ets2 destekten gelen mesajlar, skypetan gelenler.

    Simdi biraz mantikli dusun kolay bir is mi? Oyuna gireyim konvoylari takip edeyim bloklayanlari atayim, yardimlara cevap vereyim hepsini oyundan yapayim istiyorsunuz. Ama bilmiyorsunuz ki ets2mp nin forumu oyunla birlesik ve oyuna girmeden ordan herşeyi görebiliyorsunuz. Burdan imza baslatmak kolay. Kimse demiyor ki ulan bu adam 5000kisiyle nasil ilgileniyor
     
    Son düzenleme: 25 Haziran 2015
    Yavgu ve DERBY Mustafa bunu beğendi.
  10. corbanez

    corbanez
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    1.292
    1.905
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    Son düzenleme: 25 Haziran 2015
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.