1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber World of Trucks Haber Bülteni #1 Yayınlandı

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Berkay tarafından 12 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

  1. Berkay

    Berkay
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    28
    308
    315
    155
    DAF
    SCS Software daha önce burada duyurduğu World of Trucks haber bülteninin ilkini bugün WoTR üyelerine göndermeye başladı. World of Trucks platformunda aktif olan veya bülten alma özelliğini aktif eden kullanıcılara gönderiliyor. Bu işlem binlerce kişiye gönderileceği için birkaç gün sürebilir.

    [​IMG]

    Haber bülteninde Euro Truck Simulator 2, İskandinavya, Mercedes-Benz, Yeni mod atölyesi, American Truck Simulator ve Euro Coach Simulator projeleriyle ilgili bilgi ve görüntüler yer alıyor.

    Bülten içeriği
    • İskandinavya Çıkışı!
    • İskandinavya’nın Geliştirilmesi
    • Topluluk ile Geliştirme
    • Yeni Özellik Açıklaması
    • Yeni Mercedes-Benz Actros
    • American Truck Simulator
    • Euro Coach Simulator
    .

    İskandinavya Çıkışı!
    Euro Truck Simulator 2 İskandinavya DLC’si 7 Mayıs 2015 Steam’den çıkışını gerçekleştirdi.




    İskandinavya genişlemesi Euro Truck Simulator 2 için en büyük ve en iddialı bir proje haline geldi. Orijinal metinde daha önce yapılan açıklamalar yinelenmiş. İskandinavya genişlemesi ile ETS 2’nin atmosferi değişti. Karmaşık yol sistemi, yeni modeller, özgün yapılar, gerçeğe birebir benzetilmeye çalışılan şehir tasarımları… Gelecekteki projeler ve güncellemeler için teknolojilerini geliştiriyorlar. (Oyun motoru, grafik motoru vb.)

    İskandinavya’nın yapımı uzun bir zaman aldı bunun nedeni için açıklama yapılıyor.

    [​IMG]

    Daha önceki projelerde geliştirici günlüğü yayınlanmadı. Zaman zaman belki bazı çalışma görüntülerini görmüş olabilirsiniz. Ancak İskandinavya için bunu yapıyorlar.

    İskandinavya topraklarında üç ülke oluşturuldu: Danirma, Norveç ve İsveç.

    İlk testler sırasında İskandinavya üzerinde araştırma yaparken ve yol ağını ortaya çıkaran arazi kütlesi yaratmak istenmiş. Özellik listesi giderek daha da büyüyordu. Orta, Kuzey ve Güney bölgelerinde çarpıcı farklar, daha keskin yol işaretleri için yeni gereksinimler, daha çeşitli kavşaklar(ve harita modlarındaki yaratıcılıktan ilham alınmış) ve sonunda gerçekleştirmişler. Genişlemenin satılması için diğer yöntemleri uygulamadıkları yeterince iyi olduğu için satmaya çalışıyorlar. Biz önemli ölçüde kalite çıtasını yükseltmek istediğimizi biliyorduk.

    Sonunda bu hırsla başarırsak bizim oyuncu topluluğu nihai yargıç olacak. Bizim doğru olduğumuzu gösteren bazı işaretler şimdiden görünmeye başlamıştır. Geliştirme boyunca birkaç şehir ve eşsiz manzaraları bloglandı İskandinavya’nın yerlileri gerçek yolları, görülmesi gereken yerleri hatta sokakları tanıdı bildirdi.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Yeni araçlar için tonla yeni kaynak kodları yazıldı. Arazi modellenmesinde kullanılabilir yeni yöntemlerle yollar artık çok farklı oluşturulabilir. Bu tür kaput altı değişiklikler ve özelliklerin tanıtımı üretimin üzerinde büyük bir etkiye sahip. Programalama ekibi motor optizasyonu için zar zor ekleyerek ayak uydurmuştur.

    Euro Truck Simulator 2’ye çok daha uzak perspektiften bakarsak evreni zenginleştirmiş ve genişletmiştir.

    İskandinavya bir amaç değildir bir basamaktır. Nihai kamyon oyununun teknoloji ve içerik kombinasyonunu oluşturmak için biz inatla ana planı takip ediyoruz. Çeşitli DLC’ler ve oyun güncelleştirmeleri yol boyunca kilometre taşlarıdır elbette onlar bizim işi hayatta tutmak için önemlidir ancak bu kısa vadeli (göreceli olarak) projeleri sadece bizim uzak hedefe yaklaşması içindir.
    .

    Hayran Topluluğu ile Geliştirilmesi
    Hayranlarla olan iki yönlü iletişim muazzam faydalar getiriyor. SCS blog, Facebook, Twitter, Forum

    – Orijinal dilinde yine daha önce yapılan açıklamalar yinelenmiş. SCS oyuncu topluluğuyla yakından iletişime olan firma. Sadık oyunculara bir kez daha teşekkür ediyor. Bunun faydalarını sıralıyor. Birçok özellik oyuncuların geri bildirimleri sonucu geliyor, düzeltiliyor, iyileştiriliyor. Bu iletişimi güçlendirmeyi hedefliyorlar. En sonra İsveç’te Scania Young European Truck Driver etkinliğine katıldılar. Scania firmasının daveti üzerine ve İskandinavya distribütörü Wendros yardımıyla bu etkinlikte Euro Truck Simulator 2 tanıtıldı. İskandinavya ilk kez kamuya açık bir alanda oynandı. Scania markasının Södertälje şehrindeki fabrikasında gerçekleştirildi. Bu etkinliğe topluluğun yakından tanıdığı popüler yayıncı Squirrel de katıldı.



    Yeni Özellik: Mod Yöneticisi
    Topluluğun geribildirimlerinden esinlenerek hazırlanan Mod Yöneticisi tanıtıldı. Bunun “rastgele” yeni bir özellik olduğu vurgulanıyor. Bunun dışında bu tarz başka özellikler de var. Şu an yeni bir oyun penceresi üzerinde çalışılıyor. Mod kullanıcılarının ve yaratıcılarının hayatlarını daha organize ve yönetilebilir yapmaları gerekiyor.

    [​IMG]

    Mod Yöneticisi oyun için yayınlanan modları düzenlemenize yardımcı olacak. Bu oyuncuların mod kaynaklarının bir arada olmasını sağlayacak. Gelecekte ayrıca dünyanın en iyi mod dağıtım kanallarından biri olan Steam Workshop/Atölye entegrasyonu planlanıyor. SCS oyunları için daha önce SCS Blender Tools yayınlanmıştı. Mod Yöneticisi gelecekteki düzenli ücretsiz güncellemelerin birinde çıkacak.
    .

    Yeni Mercedes-Benz Actros

    [​IMG]

    Mercedes-Benz lisansı ve Yeni Actros modeli 1.18 güncellemesiyle nihayet ETS 2’ye eklenecek. Birkaç gün içinde açık beta ile 1.18 güncellemesini başlatmayı planlıyorlar. Oyundan sahte marka “Majestic” temizlenecek. 1.18 ile nihayet oyunda Magnificent Seven European – Muhteşem Yedili Avrupalı Kamyon üreticisi olacak. Biz bu konuda çok heyecanlıyız!
    .

    American Truck Simulator

    [​IMG]

    Blogda son aylarda American Truck Simulator gelişimi ile ilgili haberler biraz durdu ama bu geliştirmenin ertelendiği anlamına gelmiyor. Çok yakında American Truck Simulator hakkında daha fazla şey göstermeye başlayacaklar. Nihayet birkaç kamyon lisansı imzalanacak. Daha sonra bu yıl ilk aşama sürümü tamamlanma moduna geçecek. Erken alfa sürümünün yaklaştığını hissediyor gibi olduğunu belirtmiş.


    .

    Kod Adı: Euro Coach Simulator
    Şirkette şu an da çoğu kişi İskandinavya son rötuşları ve ATS üzerinde çalışıyor olmasına rağmen bu projeyi unutmadık. Ofislerinde birkaç kişilik ekip bu proje üzerinde çalışıyor. Küçük ekip son iki yıl boyunca Euro Coach inşası ve uygulaması üzerinde çalışıyor. Araçları inşa edildi, lisanslar kovalanıyor ve ETS2 dünyasına teknik yönleri uyarlanıyor. Oyunun amacı şu an Euro Truck Simulator 2’de mevcut olan teslimat işlerinden oldukça farklı çünkü çok duraklı rotaya sahiptir.

    Otobüslerle bazı cansız nesneleri taşımayacaksınız bu yüzden oynanışın odağında yolcu konforu ve rota programına bağlılık var. Çalışan bir oyun unsurunu nasıl çevireceklerine dair prototip üzerinde yinelemeler yapıyorlar.

    [​IMG]

    Projenin vizyonu nedir?
    Kısa bir süre için bu yapıyı bağımsız bir oyuna dönüştürme fikriyle oyalanmışlar. Ama sonunda yeni orijinal içerikle tam ölçekli yapım için yeterli odağın olmadığını anlamışlar. Euro Truck Simulator 2’den elde edilen malzemenin kapsamlı olarak yeniden kullanımı Bunun bir DLC şeklinde görünmesinin daha adil olduğunu düşünmeye başlamışlar. ETS2 oyun tabanının sürekli yayınlanan güncellemelerinden faydalanarak ve aynı anda sürekli büyüyen oyun dünyasını hem kargo taşımacılığı için hem de yolcular için oyun alanı paylaşımı olacak.

    [​IMG]

     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 12 Mayıs 2015
    Eğinli, baranonen34 ve AHMETUGBA bunu beğendi.
  2. fwR4

    fwR4
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    31
    34
    6
    35
    Scania
    İskandinavyadan sonra en çok beklediğim DLC Euro Coach Simulator gelsede iskandinav yollarında otobüs sürsek :))
     
  3. Fauske

    Fauske
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    29
    129
    2
    55
    DAF
    Bu mod yöneticisi de ilginç bir özellik gibi duruyor gelsin bakalım..
     
  4. FSWS

    FSWS
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    22
    8
    130
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ne demek oluyor bu şimdi? Multiplayer desteği de çıkarsa aynı sunucuda hem iş teslimatı yapan oyuncular hemde yoldu taşımacılığı yapan oyuncular olacak. Doğru mudur? Euro Coach Simulator DLC olarak mı sunulacak?
    Damn!
     
  5. EmreBozkurt

    EmreBozkurt
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    35
    680
    1.028
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Euro Coach Ets'ye dlc olarak gelecek heyecanla bekliyoruz
     
    Son düzenleme: 25 Mayıs 2015
  6. WarsLife

    WarsLife
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    26
    29
    3
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Ecs acaba etsden zevkli olur mu ? Bence olur.
     
  7. EmreBozkurt

    EmreBozkurt
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    35
    680
    1.028
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Dlc olarak gelecekmiş kusura bakmayın ben yeni oyun olarak gelecek diye biliyordum Euro coach Simulatoru.
     
  8. Albos

    Albos
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    40
    267
    166
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    daha zevklı olur :)
     
  9. erdemban

    erdemban
    Yasaklı Lisanslı Oyun Sahibi

    27
    0
    0
    155
    TruckersMP Profili
    Sadece öyle düşünmeye başlamışlar
     
  10. WarsLife

    WarsLife
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    26
    29
    3
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bence daha zevklı olur ama ücretsiz gelse daha iyi olur ? Bi yerden otobüs sürenler geçer bi yerden tır.